Malzemeler
- 1,5 su bardağı krema
- 1/2 su bardağı pudra şekeri
- 1/2 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı süt tozu (bunun yerine toz haline getirilmiş sade pötibör bisküvi de kullanılabilir)
- 4 su bardağı hindistan cevizi
Süslemek İçin:
- Fındık,Fıstık tozu, File badem, Hindistancevizi ya da renkli granül şekerler
Hazırlanışı
- Kremayı kabarıncaya kadar mikserle çırpın.
- Diğer tüm malzemeleri karıştırın.
- Karışımı yarım saat kadar buzdolabında bekletin.
- Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın ve istediğiniz süsleme malzemesine bulayın.
- Dilerseniz minik kağıtlarla servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
;;)
YanıtlaSil